Filmen, Vloggen & monteren (video bewerking)


Jouw website bestaat al uit talrijke leuke teksten en interessante foto’s, maar durf je het aan om ook een zelfgemaakt filmpje te posten? Natuurlijk, met een beetje hulp kun je al heel ver komen, toch?

Het kan ook zijn dat je een feestje, vakantie of iets anders wilt gaan filmen en met vragen zit hoe je dit het beste kan doen.

Al eerder op deze website heb je kunnen lezen hoe krachtig video is en niet meer te missen is in je marketingstrategie.

Toch kost het maken van een video vaak veel geld. Dus waarom zou het niet zelf doen!

Workshop

Ik kies bewust voor een kleinschalige opzet om ruimte te kunnen geven aan vragen en persoonlijk advies over de video die jij wilt maken en het doel dat je ermee wilt bereiken.

Ik maak vele videos voor anderen maar deel ook graag mijn kennis in deze workshop over hoe je zelf een video kunt maken. Je hebt een smartphone of een fotocamera met video mogelijk of een camcorder, dan heb je wellicht wel eens een filmpje gemaakt van iets. Daarom laten we dit nu eens in gaan zetten voor je bedrijf.

vlogger.gifVoor wie is dit interessant:

  • Ondernemers die video willen inzetten als marketing tool
  • Professionals in de communicatie, marketing & creatieve sector die meer willen weten over het maken van een filmpje
  • Hobbyisten die het video onder de knie willen krijgen

Wat leer je:

Je leert de basisprincipes van filmen, vloggen, hoe pak je het aan, storytelling; de belangrijkste do's & don'ts, licht & geluid, tips & tricks en hoe je de beelden zelf kunt monteren tot een film met muziek, titels en/of voice over. Gebruiksklaar dus en dan kun je je eigen filmpje uploaden!

Hulp van Ine nodig wanneer:

Zit je even vast of met je handen in je haar? Ik help je graag verder met een gesprek bijvoorbeeld online, via Zoom of Skype, of telefonisch €45,00 excl btw. per uur via videobellen. 
Of liever een op maat gemaakte workshop neem gerust contact met me op om een en ander te bespreken en de prijs en locatie te bepalen.

DUS SAMENVATTEND:

Je wilt zelf een video maken, je hebt geen zin in een workshop maar toch een beetje hulp nodig,
je wilt graag feedback en slimme tips hebben om het nog beter te doen, dus een beetje hulp of "over de schouder" meekijken, is nooit verkeerd. Dan...klik hier voor meer informatie.

call to action