Services

Zet je bedrijf op de kaart met een film van
Dipro film media producties!

Internet heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Via internet zijn bedrijven beter in staat om met hun klanten te communiceren. Uw klanten willen een beeld krijgen van uw bedrijf en haar medewerkers. Ze willen weten wat u doet, waarom en wanneer. Kortom ze willen weten met wie ze zaken (gaan) doen.
Bij mij kunt u uw bedrijfsvideo op maat laten maken.

Maak uw bedrijf zichtbaar op internet met de perfecte bedrijfsfilm!

Zoals een bekend spreekwoord zegt: "een foto zegt meer dan duizend woorden" wat denkt u wat een enorme toegevoegde waarde van een video zou kunnen zijn?

Er zijn verschillende soorten video's die u kunt inzetten. Bijvoorbeeld een productreview, commercial of bedrijfsfilm. Klik hier voor meer informatie.
Of wilt u uw bestaande film laten ondertitelen of wilt u er een (anderstalige) voice over aan toevoegen?

Naast het maken van bedrijfsvideo's ontwikkel ik ook bedrijfsanimaties in 2D en 3D.

Online Video is belangrijk want:

 • video verleidt uw doelgroep
 • wekt vertrouwen
 • creëert aandacht
 • is persoonlijk
 • geeft uw bedrijf een gezicht

  Uw boodschap of bedrijf helder in beeld brengen is mijn drijfveer.


Voor ondersteuning of even hulp bij een project, sta ik ook voor u klaar.

Strippenkaart:

Ik bied ook hier een strippenkaart aan met 50 strippen. 1 strip staat ook hier voor €15,00. Hoe meer strippen je koopt, hoe voordeliger het wordt. De strippen zijn een jaar geldig en kunnen worden ingezet voor al onze diensten. Dus ook voor het onderhouden van de website of
bijvoorbeeld: het monteren van beelden voor een vlog of interview met een lengte van ongeveer 1 minuut kost 4 tot 8 strippen.
Wil je dat wij beelden ook voor je draaien? Dan rekenen we voor een dagdeel opnames 30 strippen.

Hiervoor krijg je 1 cameraman inclusief apparatuur (camera, licht en geluid).

 • Video editor +

  Video editor U kunt mij inhuren als video-editor. Heeft u beeldmateriaal dat gemonteerd moet worden en wilt u een video editor inhuren Lees meer:
 • Video animator +

  Video animator Een animatie helpt je complexe materie makkelijk uit te leggen. Ook kan animatie worden ingezet om een vaste huisstijl vooru Lees meer:
 • Ondertiteling toevoegen +

  Ondertiteling toevoegen Als u kiest voor ondertiteling in meerdere talen krijgt uw productie in één stap een enorm bereik. Er zijn bedrijven Lees meer:
 • voice over toevoegen +

  voice over toevoegen Commentaarstem (voice over) De film kan er nog zo mooi uitzien, een perfecte stem maakt de film pas af. Wij Lees meer:
 • Grafische vormgever/huisstijl +

  Grafische vormgever/huisstijl   Ook voor brochures, advertenties en logo’s kunt u mij inschakelen. Zo kunt u veel tijd besparen en bent u Lees meer:
 • Marketing communicatie advies en ondersteuning +

  Marketing communicatie advies en ondersteuning Ook voor marketing, communicatie advies en ondersteuning kunt u bij Diprofilm terecht. Wij adviseren bedrijven bij hun marketing- en corporate communicatie. Lees meer:
 • 1

Voorbeelden van onze diensten:

 

Klik op de gewenste naam voor meer informatie en een voorbeeld.

Bedrijfsfilm

camera1

Film is een krachtig middel om bestaande en nieuwe relaties te informeren over uw organisatie. Volgens Comscore en Cisco is er 64% meer kans dat men tot koop over gaat t.o.v. een website zonder video. Met een webvideo blijven bezoekers gemiddeld langer dan 2 minuten op uw site. Genoeg redenen om een webfilm te laten maken.

Een korte introductie van uw bedrijf op de eerste pagina geeft meteen een goede indruk en heeft ook een positieve invloed op de Google ranking. En beeld scoort beter dan tekst. 

Uw bedrijf krijgt een persoonlijk gezicht. Dit kan een lagere drempel zijn voor prospects. 

Ook voor uw verkoopmanager kan het een aanvulling zijn bij zijn verkoopgesprek. Hij kan eenvoudig een virtuele rondleiding van uw bedrijf geven. Een bedrijfsfilm geeft meteen een goede ingang voor een gesprek. 
De meeste bedrijfsfilms die klanten bij ons laten maken, worden geproduceerd met als doel deze online op de website te plaatsen.

Het is ook mogelijk om een bedrijfsfilm te presenteren tijdens een beurs of in de entreehal van uw bedrijfspand. 
Meer informatie over muziek, voice over en commentaarstem, klik hier.

Woningfilm

huisjeWilt u 24 uur per dag een realistische sfeer overbrengen van uw woning en de kijker hiermee voldoende prikkelen om een afspraak te laten maken voor een bezichtiging? Laat dan een professionele woningvideo maken door Dipro film media producties! Wij verzorgen de gehele productie van de woning video vanaf de opname tot aan het moment dat deze online bekeken kan worden. Een goed gemonteerde woning video houdt de aandacht van de kijker vast en brengt de sfeer van uw woning over. Dit wordt bereikt door de belangrijkste kenmerken op de juiste manier in beeld te brengen samen met een bijpassende achtergrondmuziek en/of een voice-over of ondertiteling. Standaard pakket “Basis" vanaf € 199,- excl. BTW

Crowdfunding

Person Reading Book clip art hight

is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Een product of idee kan via een video goed in beeld gebracht worden en zo de interesse van de funders/aandeelhouders wekken..

Promotiefilm

cameramanEen promotievideo is een krachtig middel om de unieke kenmerken en voordelen van een product bekend te maken bij uw doelgroep.
Het effectief communiceren van product-kenmerken en -voordelen draagt bij aan een succesvolle introductie.

Productvideo = productbeleving! 
Op deze manier uw prospect verleiden om tot actie over te laten gaan, nl. kopen/bestellen. Ook bij overheid en semi-overheid zoals onderstaande video laat zien.

Instructiefilm

communicatie-adviezenGeeft u regelmatig workshops met instructies? 
Wordt in uw organisatie regelmatig dezelfde instructie gegeven? 
Eenmaal vertellen en de film kan heel vaak gebruikt worden. Dit is kostenbesparend zowel in uren als in energie.

Een instructiefilm instrueert de kijkers op een consistente manier en ze kunnen, indien gewenst, stukjes film terug kijken.


Voordeel: een instructiefilm is een eenmalige investering. 
Een persoonlijke instructie vergt telkens opnieuw arbeidstijd. Ook krijgen de kijkers met een film allen dezelfde informatie. Er wordt dan niets vergeten.
Hier een voorbeeld. Zie ook tab: Voorbeelden.

Educatieve film / reportage


Altijd interessant om een onderwerp uit te diepen. Hier een drietal voorbeelden. Hoe en waarom worden oude bomen verplaatst

Hier een korte film over opgravingen/archeologie in Kampershoek

En hoe gaat de jeugd om met geld. Theaterstuk:

 

Elevatorpitch 

Met een elevatorpitch kunt u in het kort vertellen over het unieke van uw bedrijf. Uw klant kan de persoon achter de boodschap leren kennen. Echtheid en persoonlijkheid worden steeds belangrijker om uw doelgroep te bereiken.

 

Webshopvideo

webshopGebruik een video om een product in uw webshop beter te verkopen. Bij een webshop zijn de productpagina's van groot belang. Hier komt alles bij elkaar: product, prijs, levertijd en promotie. Zie de productpagina als het pashokje in de offline winkel. Productvideo biedt de gebruiker voordelen: het kost geen energie - het biedt een ontspan moment. Video biedt veel kansen bij de verkoop van producten online. 

Ondertiteling

Klik op foto voor voorbeeldenondertiteling bedrijfsfilm diprofilm

Ondertiteling maakt uw bedrijfsfilm toegankelijk voor anderstaligen en ook voor dove en slechthorende mensen. Als u kiest voor ondertiteling in meerdere talen krijgt uw productie een enorm bereik. Ook binnen het eigen taalgebied zorgt ondertiteling voor een veel beter bereik van uw productie.

Zo mist 1 op de 7 kijkers van een bedrijfsvideo op internet de boodschap doordat ze niet over (voldoende) geluid beschikken; zich in een drukke omgeving bevinden of omdat ze een van de honderdduizenden slechthorenden dan wel doven zijn. 
Daarom is Nederlandse ondertiteling van een Nederlandse video zeer zeker de moeite waard. Ondertiteling zorgt op een eenvoudige en relatief goedkope manier voor een veel beter en groter bereik van uw boodschap en wij kunnen u daarbij helpen.

Meer informatie klik hier.

Sollicatievideo

SollicitatieMet behulp van eenvideo CV presenteer je jezelf op een persoonlijke manier. Dit valt absoluut op!  Een professioneel filmpje kan net dat beetje extra toegevoegde waarde geven aan je digitale CV of je persoonlijke website. Indien nodig werken we met een autocue.

Referentiefilm 

schijnwerper

Schriftelijke referenties zijn goed voor uw bedrijf. Maar als ze omgezet worden in beeld, kunnen tevreden klanten een meerwaarden voor uw bedrijf zijn. 

 

TV reclame/Commercial 

TV-commercial

Een tv commercial laten maken is nog steeds een zeer goede manier om uw boodschap bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. En wees niet bang; er zijn oplossingen voor elk budget. Ook adverteren op een lokale- of regionale televisiezender kan interessant zijn. 

Muziekclip

muziekMet een videoclip bereik je een grote groep mensen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Maar wat zeggen vijfentwintig beelden per seconde dan? Een videoclip zegt alles.

  

Documentaires / story telling

documentaire

Wilt u een documentaire laten maken of eens praten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.  

Visual storytelling is een verzamelnaam voor verschillende vormen van communicatie waarbij beeld wordt gebruikt. Dit kan met foto's of met behulp van bewegend beeld (video of animaties). 
Men zou in een bedrijfsfilm het accent kunnen leggen op missie en visie. Uw bedrijfsfilm krijgt hierdoor een verhalend karakter. 

Klanten kopen het product maar een verhaal. Door uw corporate story te vertalen naar uw externe communicatie, komt uw verhaal ook buiten uw organisatie tot leven. 
Medewerkers worden ambassadeurs en klanten de beste referenties. Het verhaal wordt zo breed gedragen en steeds breder uitgedragen.

Bruiloft Video Clip 

trouwreportages

Iedere bruiloft is uniek en ieder bruidspaar heeft andere ideeen. 
Wat dacht je van een videoclip? Kort en compact en in vogelvlucht jullie bijzondere dag met jullie eigen favoriete muziek.

Een bruiloft video clip is er al vanaf € 475 

Wegens privacy zijn geen voorbeelden op deze site aanwezig.  

Animatiefilm

Trump zw

Soms is het een goed idee om een animatie te maken. Dit kan voor een productpromotie maar ook als bedrijfsfilm.

Vrijwel elke boodschap kan met animatie op een passende wijze worden overgebracht. Animatie is een manier om eenvoudig en duidelijk te communiceren. Een animatie video zorgt daarnaast voor frisse, indien nodig humoristische en diverse content, waardoor de attentiewaarde van de bezoeker hoog blijft.

 

call-to-action

Meer diensten:

 • Indien gewenst, same-day-edit, (film klaar op dezelfde dag).
 • Indien nodig, maken we gebruik van greenkey screen (studio) om later zelf een achtergrond te bepalen.
 • Wij kunnen uw bedrijfsfilm voorzien van ondertiteling (zie tab. diensten een voorbeeldvideo) in het Nederlands of een andere taal en/of met een voice-over.
 • Wij maken 2D en 3D animaties.
 • Wij kunnen een drone inzetten om vanuit de lucht te filmen.
 • Wij kunnen voor u zendtijd inkopen bij de (lokale) TV als u uw commercial of bedrijfsfilm via dit medium onder de aandacht wilt brengen.